Websites

Altijd al een website willen hebben of kan uw huidige website een opknapbeurt gebruiken? Daar kan ik u bij helpen. Ik bouw een site met gebruik van WordPress of ik verbeter de huidige site naar al uw wensen . We gaan samen zitten om een plan voor de site te maken. Dit plan wordt uitgevoerd en u wordt gaande weg op de hoogte gehouden. Als we de site leveren gaan we nog een keer rond de tafel om  te kijken of alles naar uw wens is en dan  wordt de site zo nodig aangepast. Prijzen van de sites kunnen variëren.

Webshops

Op zoek naar iemand die een webshop voor u kan bouwen of uw huidige webshop op kan knappen? Dan kan ik u helpen. Ik bouw een webshop met gebruik van WooCommerce of knap uw webshop op naar al uw wensen. We gaan samen zitten om een plan te maken voor uw webshop. Met dit plan gaan we aan de slag en u wordt tijdens dit proces regelmatig op de hoogte gehouden. Als de Webwinkel klaar is gaan we nog een keer samen zitten en kijken of alles naar wens is. als dit niet het geval is maken wij nog aanpassingen. Verder krijgt u uitleg over hoe u met WooCommerce om moet gaan. Prijzen van de webshops kunnen variëren.

Heeft u vragen neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder, we zijn telefonisch en via de mail bereikbaar.

Sociale Media

Sociale media zoals Facebook en Instagram zijn heel belangrijk om klanten te werven voor een bedrijf. wij helpen uw bedrijf met het opzetten van een account en geven tips hoe u het moet beheren, zodat u het meeste er uit kan halen. als u vindbaar wil zijn voor klanten of je wil een makelijk bij te houden portfolio dan is sociale media perfect voor uw bedrijf en we helpen u graag met het opzetten